Cuprul în ARHITECTURĂ

Parteneriatul nostru direct cu Institutul European al Cuprului asigură accesul Dv. direct la informațiile specifice utilizării cuprului în arhitectură, prin intermediul paginii noastre de internet în limba română  și prin publicațiile noastre de specialitate.

Dacă aveți întrebări, Vă stăm la dispoziție!

Calitatea decorativă a cuprului

Cuprul decorează soluțiile de arhitectură. Cuprul este unic. Diversitatea suprafețelor de cupru și aliajelor acestuia, este din ce în ce mai sofisticată. În cupru trebuie să apreciem un material viu, natural, care evoluând pe clădiri, produce efecte estetice deosebite.

La multe proiecte deosebite, tabla de cupru este utilizată la decorarea fațadei clădirilor. Se pot folosi și soluții de tablă perforată, cu goluri simetrice sau asimetrice, plasă de cupru, diferite forme geometrice plane sau tridimensionale.

Elementele decorative de fațadă din cupru pot fi comandate și din cupru maro sau cupru patinat, pre patinat, culori de verde, galben, auriu, lucioase sau mate.

Decorațiile interioare din cupru sunt din ce în ce mai răspândite și în arhitectura interioară a clădirilor, în special în cazul clădirilor de birouri, hotelurilor sau spațiilor publice. Se pot realiza efecte vizuale speciale și deosebite, forme unice ale designului interior, în special în spații mai mari.

Pentru detalii suplimentare, rugăm accesați butonul  ”Vezi Pagina!”